top of page

Tuinaanleg

Of het nu gaat over een kleine aanplanting of een grootschalig project. Bij Bernard Geuens tuinen beschikken wij over de juiste vakkennis om elk project in goede banen te laten verlopen. 
Uitgaande vanuit één belangrijk kernwoord: duurzaamheid.
De keuze van kwalitatieve materialen ligt aan de basis hiervan. Wij, bij Bernard Geuens tuinen werken dagdagelijks met deze materialen om onze klanten hierover uitgebreid te adviseren. 

Een project is enkel geslaagd wanneer het, niet enkel bij aflevering ervan, maar ook na 10 of 20 jaar er nog steeds goed uit ziet. Zowel voor planten, verhardingen of houtconstructies is dit van enorm groot belang. 

 

IMG_0650.JPG

Als groenliefhebbers is het aanplanten uiteraard één van onze favoriete bezigheden. Naast het aanplanten zelf wordt er ook aandacht besteedt aan de bodemstructuur en het eventueel verbeteren van de bodem. Indien nodig nemen wij bodemanalyses om te zien op welke manier wij nieuwe planten 100% kans kunnen geven op slagen. Daarnaast bieden wij ook 1 jaar groeigarantie op alle plantgoed.

Wat is een mooie tuin zonder een strak en frisgroen gazon? Naast het aanplanten van alle soorten en maten van planten zorgen wij ook voor het aanleggen van gazons. Van stadstuin tot wijdse landschapstuinen, voor elk project voorzien wij de gepaste manier voor het aanleggen van een frisgroene grasmat.

In samenspraak met de klant wordt er gekozen tussen inzaaien of het plaatsen van grasmatten. Voor de liefhebbers is het eveneens mogelijk om voor kunstgras te gaan. 

 

IMG_0766.JPG.jpg
IMG_1429.JPG 2.jpg

Afwerkingen zoals beregeningsinstallaties of

tuinverlichting kunnen niet ontbreken in de tuinen van vandaag. Ook hierin beschikken wij over de juiste vakkennis om u met woord en daad bij te staan in uw keuze.

 

IMG_0761.JPG.jpg
DSCF4406.JPG

Bij Bernard Geuens tuinen hechten we dan ook veel tijd aan het zoeken naar de juiste kwalitatieve materialen in samenspraak met de klant. 
Ook specifieke bomen en planten evenals verhardingen kunnen samen met de klanten uitgekozen worden bij de daarvoor gespecialiseerde kwekerijen en bedrijven. Op die manier is de herkomst van het materiaal gekend.
 

IMG_1265.JPG.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_1260.JPG.jpg

Uw tuin afbakenen met de geschikte afsluiting is voor ons geen enkel probleem. Naast de klassieke haag kan een afsluiting in hout, metaal of beton ook deel uitmaken van het mooie geheel van de tuin. Ook hiervoor gaan we steeds op zoek naar de meest duurzame materialen om de stevigheid en lange levensduur van de omheining te garanderen. 
Naast het plaatsen van allerlei soorten afsluitingen plaatsen wij ook houten constructies en kinderspeeltuigen. 


 

373fed04-e7ba-4ded-b05e-cfe06b535bbd.JPG
IMG_1257.JPG.jpg
bottom of page