top of page

Tuinonderhoud

Deskundig onderhoud ligt aan de basis van elke mooi uitziende tuin. In samenspraak met de klant bekijken wij welke noden een tuin nodig heeft om er op elk moment van het jaar stralend uit te zien. 

Een onderhoud kan variëren van kleine éénmalige taken tot jaarlijkse of wekelijkse wederkerende opdrachten. 
Bij Bernard Geuens tuinen hechten we belang aan het gebruik van professionele en kwalitatieve machines en materialen om ons werk optimaal uit te kunnen voeren. Daarnaast beschikken we over de juiste kennis en ervaring om elke taak in de tuin op een correcte manier uit te voeren.

 

Een tuin heeft de juiste professionele aanpak nodig om uit te groeien op de manier die vooropgesteld was bij het ontwerp en de aanleg ervan. 

Ook bestaande tuinen kunnen met een passende verzorging terug verjongd worden.


 

IMG_1661.JPG.jpg

Naast praktisch werk staan wij onze klanten ook bij met advies inzake het onderhoud van hun tuin. 

Planten die niet naar behoren groeien, plekken in gazons of op planten, schimmels of schadelijke insecten. Voor al deze problemen bestaan oplossingen en in samenspraak met de klant geven wij hiervoor een gepaste behandeling die een doeltreffend resultaat geeft.


 

De geliefde Buxussen in Vlaanderen zijn de voorbije jaren het slachtoffer geworden van de Buxusmot. Mits professionele bestrijding op juiste tijdstippen kan deze mot bestreden met minimale schade voor de Buxus zelf.  
Daarnaast verzorgen wij ook de heraanplant van afgestorven Buxusplanten met Buxus of bieden wij een alternatief aan als vervanging.

 

IMG_2036.JPG.jpg
IMG_0708.JPG.jpg
IMG_0684 (1).jpg
IMG_1669.JPG.jpg

Wij doen snoeiwerken van zowel hagen, massieven en sierstruiken als het snoeien of knotten van grote en kleine bomen. Telkens met een passende aanpak en het juiste materiaal voor elke taak. Zo garanderen wij een optimale kwaliteit van ons werk. 

Na het onderhoud van uw tuin kan het groenafval bij u op de composthoop blijven of wij nemen het mee. 
 

IMG_0705.JPG.jpg
IMG_0719.JPG.jpg

Heeft u nog groenafval waar u geen blijf mee weet of staat er in uw tuin nog een oude boomstronk? Wij doen ook de ophaling van alle groenafval evenals het verwerken ervan. Hakselen van snoeihout en uitfrezen van boomstronken behoort ook tot het takenpakket dat wij aanbieden. Daarnaast kunnen wij ook uw brandhout klieven, stapelen en ook de bouw van houtstapelplaatsen nemen wij voor onze rekening.
Daarnaast beschikken wij ook over het materiaal om specifieke klussen rond het huis uit te voeren, zoals het reinigen van dakgoten en het verwijderen van groenaanslag op verharding en tuinmeubilair. 

 

IMG_2038.JPG.jpg
bottom of page